lördag, september 10, 2005

Bloglänkar

Trots att jag inte gjort några inlägg på sistone har jag varit aktiv på annat sätt. Jag har upptäckt och läst andras bloggar om skolan. Länkar finns till höger.

1 Comments:

At 11 september, 2005, Blogger Håkan Elderstig said...

tack för din kommentar. jag ska försöka ge några allmänna svar på dina frågor, men jag föreslår att du läser mer på blogger där det finns bra förklaringar.

Lärarbloggen är ett bra forum för er som gick LANs lärarutbildning. ni har ungefär samma bakgrund och gör liknade erfarenheter som lärare. jag tycker det är givande att läsa vad ni skriver. själv kan jag inte göra inlägg eftersom jag inte är medlem i er blog (dessutom har jag min egen att skriva på) men jag kan ju kommentera som du har sett.

det är en bra idé att starta en blog kring en klass, jag har själv varit inne på samma idé fast den skola jag jobbade på har infört ett centralt system för kommunikationen med föräldrar och elever. en sådan blogg kan göras sluten men jag tror inte det är nödvändigt, man får ju ändå inte skriva något som är sekretessbelagt. bättre då att anamma den öppenhet som råder i blogsamfundet.

det är lustigt att du skriver om ditt nya jobb för jag minns det från nätannonsen i augusti. jag var sugen på det fast det låg fel i tiden eftersom jag är pappaledig nu i höst. grimstaskolan beskrev sin inriktning som att de strävade efter att få eleverna att förstå målen och att skolan försökte jobba efter lpo 94 så mycket som möjligt. det borde fler skolor göra enligt min mening. en beskrivning av min blogg skulle kunna vara at den handlar om varför lpo 94 är så bra. det ska bli spännande att läsa mer om ina intryck från grimstaskolan.

 

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com